Haliime Kızlar selam ; bişey danışacağım 2li test sizce yapılmalı mı doktorum yapılması gerekiyor dedi bazıları ise sakın yaptırma dedi. Yardımcı olur musunuz :))
Askim38 Bende yaptırdım daha once yaptirma felan diyenler oldu ama ikilii teste risk yokki sadece kan aliyorlar ve bebeginde down sendrom var mi ona bakiyorlar neden yaptırma dediklerini anlamiyorum Haliime
OgretmenEva Haliime sonuçlarının %100 kesinliği yok. Sonuçlarını her şekilde kabullenecekseniz yaptırın aklınızda kalmasın derim
blackeagle Haliime bende senin gibiyim cok tereddütteyim cuma günü randevu aldım napsam diye düsünüyorum🤔
Alyamm Haliime ikili test önemli diğerleri o kadar önemli değil yaptırmalısın bir kan alıyorlar birde büyük ultrosonla bakıyorlar o kadar
Myhoney Bnde yaptırdım ama hiç bi şekilde mantıklı gelmedi.down sendromu saptansa bile bebeğimi aldırmayacagıma göre vede dısarıdan herhangi tedavi müdahale edilemeyecegine göre öğrenerek hamileliğimi mahvetmek yerine. Baktırmamak daha mantıklı.çok şükür güsel sonuç aldım bununda gönül rahatlığı güsel
tgymnrmy İkili test sonucu Kesınlık ifade etmez size ihtimal verir. Olabilir de olmayabilir de . Eğer çocuğunuz down luysa bu 1000 de 1 ihtimalde olsa sizi bulur, eğer çocuğunuz down lu deilse 50 de 1 risk de de sizi bulmaz . Test bu yaptırın ya da yaptırmayın ama sonucu kafanızı karıştırıp hayatınızı zehir edecekse ve bu çocugu down luysa eger doğurmam diyorsanız yaptırın sonuca göre davranırsınız . Ama yok her halukarda doğuracam diyorsanız hiç gerek yok. Kesın bana down lu ya da deil die bir şey söylensin istiyosanız da nifty testi die kendi imkanlarınızla yaptırılan test var . Maddi imkanız da elveriyorsa on yaptırırsınız.