burcudemirr tubimom nerde olduğunu bilmiyorum ama ilk defa duydum baya alan da olmuş aslında baby me markasını bende bakayim bari 🤣
Tecrubesizanne burcudemirr çamaşır deterjanı olarak siveno, şampuan pişik kremi ve nemlendirici olarak weleda tercih ettim Granül sabunları da çok öneren oldu ama çamaşır makinelerini bozduğu yönünde yorumlar görünce sıvı deterjan almaya karar verdim
burcudemirr Diidosd ay evet canım çok iyi olur ilk onu alcaktım unibaby görünce vazgeçtim ama hala araştırıyorum obur ay başlıcam almaya deneyimini yazarsın unutmazsan canım 🌸
Night burcudemirr Deterjan Green, bakım seti Mustela çok memnunum ve mustela kesinlikle çok bereketli 8 aylık hala ilk aldığım kutu bitmedi
burcudemirr Night green markasıyla unibabay arasında gittim geldim ama sanırım unibaby alicam canım biraz daha uygun hem ama belli olmaz şuan almicam zaten 1 ay sonra falan başlarım belki mustelada parasını hakediyor demekki
Diidosd burcudemirr ne üni babyinin bir maddesinden dolayı almamiştım. Benim aldığımın kokusu yok bu arada
Diidosd burcudemirr dün yıkadım bebeğimin kıyafetlerini. Yumuşacık yaptı. Ama dediğim gibi kokusu yok sadece. Okun haricinde hoşuma gitti ilk kullanımda
burcudemirr Diidosd tesekkur ederim canım deneyimini paylastigin icjn ama çoğunun kokusu yok bence canım ya doğal içerikli ya o yüzden diye düşündüm ama kokulu olanlarda var sanırım bilmiyorum ki
Nvnaydn burcudemirr instagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var tek tek ürünlerin içeriklerini inceleyip hangisinin doğal temiz içerikli olduğunu paylaşıyor ordan bakabilirsin canım