kitapkurdu 12+3 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri 12 kilo verdim. Çok değil mi ya sizde de oldu mu bu kadar kilo verimi. Perşembe gidicem doktora bakalım ne diyecek 🤭🤭
Lami_18 kitapkurdu bence çok fazla bende kilo verdim amma 5 kilo verdim sizde çok olmuş🙄ama bende kusma falan yoktu hiç kusmadım 5kilo verdim
OgretmenEva kitapkurdu mide bulantısı nedeniyle yiyemediğiniz için mi kilo verdiniz? Yalnız baya fazla olmuş sizinkisi her şey yolundadır umarım
kitapkurdu OgretmenEva aynen kabızlık da Yok çok şükür akşama kadar yiyemiyorum bişey. Akşam da 2 kaşık yiyip doyuyorum
kitapkurdu Bende de aşırı kusma Yok ama mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum maalesef. Umarım bebeğim sağlıklıdır 😔
OgretmenEva kitapkurdu yiyebilirseniz taze zencefil çok iyi geliyor tavsiye ederim. Zorla da olsa yemeye çalışın sonrasında sıkıntı yaşamamak için 🙏🏻
kitapkurdu Valla çok kötü huyumdur herşeyi yiyemem. İlk haftalar sadece elmayla beslendim. Şimdi diğer meyveleri de yiyorum cevizdir fındık fıstık eksik etmiyorum ama konu yemek olunca yiyemiyorum. Bir de salatalık çok yiyorum