anneoluyorum101 17.haftamdayım lavobaya girdim ilk başta yoğun bi kan geldi sonra azar azar olup bitti sizce neden eşimi bekliyorm hastaneye gitcez
funnymummy anneoluyorum101 canım haftan büyük düşük öyle olmaz muhtemel ama bir sıkıntı var belli eşin gelene kadar dinlen geçmiş olsun
B-Y94 anneoluyorum101 hemen hastaneye git haftana göre pek normal değil canım durduk yere mi oldu canım bide ağır iş vs yaptın mı düşük tehliken varmıydı nasıldın
anneoluyorum101 B-Y94 Hastaydım idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim bide grip eklem ağrılarım fln var yatıyordm lütfen bişey olmasın
Elizo Bende de öyle olmuştu ,önceki hamileliğimde gittiğim de hiç bi sorun yoktu 🙏 düşük olmaz haftam ileri , çok yorulduysan ondan olmuştu ben 2 gün oturmamıştım
Mervebyk anneoluyorum101 idrar yolu enfeksiyonun da bagzi kişilerde olabiliyormuş benimde ilk kızımda idrar da kan görülmüştü antibiyotik verir korkma Allaha emanet olsun yavrular
funnymummy anneoluyorum101 idrar yolu enfeksiyonu da yapıyormuş ama doktordan kesin bilgiyi almanızda fayda var