Selinakbas KIZLAR BUGÜN İKİ DEFA LAVABOYA ÇIKINCA HEP AĞRIM OLDU, KARIN VE BEL AĞRIM. SİZCE NORMAL DE OTURUNCA BUTUN AĞRIM GEÇİYOR AMA LAVABODAN ÇIKASIYA KADAR AĞRIM OLUYOR, KANAMAM DA YOK AMA ÇOK KÖTÜYÜM 6+2 OLDU GEBELİĞİM BU SÜREÇTE NORMAL Mİ BÖYLE DURUM?
mother2 Selinakbas ilk zmanlar oluyor diye biliyorum kanama olmadikca normlamis aslinda ama doktoruna soylemende fayda var canim
Selinakbas mother2 Doktoruma söyledim oda aynı sekilde kanama yoksa sorun olmaz dedi ama bulantı yaptı bir anda iyice korkmaya basladim
Selinakbas Serra3434 Ya evet bence oda etkiliyor en başında dediklerinde en fazla yavaş yavaş yaparım diyordum ama yine de kendimi yoruyorum, daha da dikkatli olmam gerekiyormus
Selinakbas mother2 Çok şükür bari, şimdi ilk gebelik olunca her kulaktan baska bir ses çıkıyor, bu sefer kime sorduysam daha da fazla korktum yani buradan bilgi alınca daha da bı rahatlıyorum
mother2 Selinakbas canim benim yaa tabi ki oyle benim 4 hamileligim ama ikinci cocugum olucak aslinda agri olunca ben biraz rahatliyorum 9 haftalik olucaz hala bazen agrim oluyor yatiyorum aksama kadar yapacak bisey onlarin canlari sag olsun sag salim gelirler insallah sakin kalmaya calis elinden geldigince korkma sakin onun dunyada rizki varsa gelir zaten annesi ben 13 subatta 10 haftalik bebegimi kaybettim uzulurken yeniden gebe oldugumu ogrendm rabbim bir yerden alirken bir yerden veriyor inan 🧿❤️😔🥰