dilay_06 Bebiş için kulaktan alından ölçen temassız ateş ölçer alacağız memnun kaldığınız ateş ölçer markaları neler?
SheeR dilay_06 Kulaktan alından temassız olarak Nexus Marka aldım birde her ihtimale karşı koltuk altından ölçen Omron marka aldım
prematureannesi_ dilay_06 nimomed kullanıyorum ama şuan diş zamanı kulaktan ölçer de alacağım uzun zamandır e bebeğe yolum düşmedi
Tugcekrkya E bebekten wee baby temassız ateş ölçer aldım ben kendim için kullandım baya iyi ev derecesini su derecesinide ölçüyor yine bebekli bi arkadasım önermişti
dilay_06 prematureannesi_ ben geçen 1000 tl lik alışveriş yaptım 200 tl lik hediye çeki verdi onunla da ateş ölçer almayı düşünüyorum
prematureannesi_ dilay_06 şimdilik normal marka seçebilirsiniz bende şu koltuktan ölçünde var taaa corona zamanımda kendim için almıştım dursun ateşlenirim diye diş zamanı korkuyorum biraz ateşlenir yanlış ölçüm olur diye
SheeR dilay_06 hem temassız hem koltuk altı çok iyi olur diye düşündüm ben öyle aldım ikisiyle de deneyip bakmak için