arelbaby Betul-0 ben çok pahalı birşey tercih etmemiştim 1 yaşından sonra nasılsa bastona geçeriz diye. 4 baby aldım o yüzden düşünürseniz güzel bir model🥰
Sahradmla Betul-0 6 senedir bebek arabam var 2 tane çocugim var hiç kullanmadım nerdeyse 😂 nereye gitsek özel arabayla gidiyorum sadece annemlere gidersem gotururm arada oda annemlere 6 senede toplasan 4 kere götürdüm arabayı 😂 çok özenli pahalı alma çocuklarda sıkılıyor cunku
guzelanne01_ Betul-0 canım marka ne alırsın bilmem ama kızımda ben baston bebek arabası kullandım çokk memnun kaldım Allah iizn verirse yine öyle alırım ben ağır arabaları sevmiyorum katlıyıp koyuyorsun heryere
Hilal2 Sakın ağır bişey alma çocuklar baya bi kullanıyor çünkü yürümüyor yoruluyo lar ben o hatayı yaptım sen yapma nasıl bişey alıyosan al ama sakın ağır alma çocuk bide bebek arabası ölüm oluyor valla
Hilal2 6 yıl önce baby2go normal travel falan olmayan çift yönlü bebek arabası aldım ama felaket ağır görünüşe aldandım şimdiki aklım olsa en dandik olanı alırdım en hafif olanı