Nazalex İkiz olduğunu ne zaman öğrendiniz? Çift yumurtalar hızlı belli olurken tekler özellikle biraz daha geç mi belli oluyor?
SimgeYrdsv Devletteki doktorum 7. Haftamda dış gebelik diye düşündü özele yönlendirdi, ozeldeki doktorum çift yumurta ikiz gebelik tespit etti 🙏
Ayce09 Paramedik16 kesenin biri küçükmüydü canım bende aynı haftada öğrendim 8+0 ım hala diğer kesem küçük bebekler aynı hemen hemen ama kafam karıştı
elifsen Ben bugün gittim doktora . 5+0 dayım. 2 tane kese gördük :) bakalım 10 gün sonra tam belli olacak sağlıklılar mı
Ayce09 elifsen kesenin biri küçükmüydü canım bende aynı haftada öğrendim 8+0 ım hala diğer kesem küçük bebekler aynı hemen hemen ama kafam karıştı
Nazalex Ayce09 aa sizin ki o zaman iki kere ard arda yumurtlamadan olmuş. Benim arkadaşta da keseler arası 20 gün vardı. Mucize 💕
elifsen Paramedik16 aynı anda döllenmiş yumurta değiller o zaman dimi . Benim de birine 7 diğerine 4 cm dedi.
Ayce09 Paramedik16 Teşekkür ederim benim de 3 gün çıkıyor bebeklere göre tabi en son öyleydi kesenin küçük oluşu kafamı karıştırdı sadece biri baya büyük biri çok daha küçük ama 3 gün var aralarında