Yarennasal ilaydakaya-21 daha önce de postlarınızı görmüştüm benim de reglime 4 gün var çookk mutlu oldum sizin adınıza darısı basıma dua edin banada sizde sağlıkla kavuşursunuz insallah bebişinize ❤️
ilaydakaya-21 Yarennasal bizle aynı işte bizde 4 ay oldu ama stres yaptm hiç olmadı sonra artk dddim aman olursa olur olmazsa olmaz sonra namazda hep Allaha dua ettm Ovulasyoj testine başladım takip ettm Yarennasal busraokutan
busraokutan ilaydakaya-21 hayırlı olsun canım peki neyin faydasını gördüğünü düşünüyorsun? Ne uyguladın bu mucizeni görebilmek için 🥰
Yarennasal ilaydakaya-21 bende diğer aylar hep ümitliydim hatta herkes rüyasında hamile görüyordu beni cok heveslendim hep sonuc negatif bu ay hic ama hic ümitli değilim nedense zaten düzensiz regli oluyorum bat 14 kesin yine gecikicem test yapcam negatif
Liyakusunannesi ilaydakaya-21 benimde 2. Gebeliğim böyle çıktı betam 1506 çıktı 4 haftalık dediler banada sağlıkşa kucağına alırsın. İnşallah canım
zeynos09 Kızlar bişey sorucam..Kanda ögrenmek için saglık ocagına gidince aile hekimimi tahlil istiyor.Bizim aile hekimi tanıdıkta ilk o ögrensin istemiyorum direkt kan verebiliyo muyuz
-Nazlican35- ilaydakaya-21 hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 😍
Hayalim1_ ilaydakaya-21 haydi gözün aydın kuzucum rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde umarım bu ay bu mıjdeyı alırız inşallah🤲🏻🥹🫶🏻🤷♀️
Virgohome Aaaaaa çok sevindim hayırlı olsun yaaaa duygulandım valla ablam hamilesin yaaa ne güzel hemen eşine seriz yap ablaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣️❣️❣️