Eceecim BuseVeMinikleri gebelik için uygun değil. İçeriğinden dolayı. Ben hamilelikte kullanmamıştım.
ArvenMom BuseVeMinikleri gratiste ki ilgilenenler ve doktorum bütün serisinin gebelik için uygun olmadığını önermediğini söyledi
Bellabells BuseVeMinikleri geçen yaz aldım.eylüle kadar kullandım.eylülde hamile kaldım bıraktım.duruyor öyle.içindeki kimyasallar uygun değil gebelere
Mochi Eceecim nasıl ya uygun değil mi the purest kullandım bir kaç kez🥴 neyse gül suyuyla devam hamilelik boyunca🫠
sulekzl buusur ne kullanabiliriz ki tonik benimkilerde kaldı dilan polatın bu sabunu iyi gelir mi ki herkes baya memnun
buusur sulekzl tonik serum maske hepsini rafa kaldırdım sadece temiz içerkli bir nemlendirici kullanıyorum içim böyle rahat oluyor cildim bozuldu sivilcelendim ama hormonlardan ve geçici olduğu için sabır herşey bebiş için
buusur BuseVeMinikleri ayy benimkileriinde tarihi geçicek demekki 🥲isterseniz yine de bir doktorunuza sorun
Eceecim Mochi evet maalesef ☺️ ben de ilk aldığımda çok araştırmıştım. Doğurunca kullanmaya başladım. Hamileyken gülsuyu candır ☺️☺️