Maya2022 Sulte ya bana 40 da alırız dedi benimde 2 sezeryan ilk normal 2. Sezeryqn buda sezeryqn ama neden öyle diyolar
Sulte Maya2022 ilk dogumunuz normal bu 2. Sezeryan mi belki normal dogmasini beklemek istiyo olabilir doktr
SelmaBulut Tahmini 11 temmuz da geliş bakalım🤭 ben başak burcuyum nasıl olucak kızçeyle çok merwı ediyorum
Maya2022 Sulte hayir 1.normal 2. Sezeryan 3.hamileyim bunu bekliyor sezeryqn olcak ama 40 beklicem dedi
Tuntun Maya2022 en doğrusunu doktorunuz bilir ama 39 haftada doğuran çok insan var yani kırkı beklemekle Büyük cesaret
Sulte Maya2022 he anladim canim 40 cok gec degil mi yani genelde 38 39 normal dogum ihtimalinde yok oyle olsa hadi 40 i bekle derm ama yok yani
Tuntun Sulte tabii en doğrusunu doktorun bilir elbette ama insanlar 39 haftada doğum yapıyorlar ya o yüzden dedim hani kendi kendine sancın gelebilir vesaire
yagmurveyerdeniz emineakcan01 sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın (: ben de yay burcuyum, temmuz başında yengeç bir kızım olacak
yagmurveyerdeniz Kdemir55 26+3 😻 normal olsa 15 temmuz ama sezaryen olacağım, bayram sonrası hafta inşallah
Selda-Bekmezcii emineakcan01 temmuz 24 de benim tarihim verildi kızım olacak inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥰
Buseferdi emineakcan01 ben de yengeç burcuyum nasip olursa kızım da yengeç burcu olucak Allah eşimin yardımcısı olsun diyorum 😀😀