fat1ma_ Merhaba arkadaşlar Allah’ın izni ile Perşembe günü sezeryan doğum yapacağım. Ağda yaptırmayı düşünüyorum ama bebeğim için tehlikeli olur mu bilmiyorum. Fikri olan varmi
Daisy0000 fat1ma_ Ağda son haftalarda çok önerilmiyor, jiletle çözün derim. Tabi acı eşiğinize göre de değişir,canınız yanmıyor ,kendinizi kasmıyorsanız çok sorun olmayabilir ,yine doktorunuza danışmakta fayda var
neanladinyurdagull fat1ma_ ben normal doğum yaptım agdayla almıştım çünkü jilet hemen çıkıyor birkacgunde lohusayken 40gun içinde çok uzar
Tgcmrt48 fat1ma_ ilk gebeliğimde son güne kadar her ay ağdamı yaptırdım şimdi tekrar gebeyim yaptırıyorum bir sorun yaşamadım jilet hiç mantıklı gelmiyor asıl sezeryandan sonra eğilip jilet vs yapamazsın ağda daha temiz uzun gider 🌸
alya00 fat1ma_ benimde bu hafta doğumum var. Bugün ağda yaptırdım. Jilete güvenemem bugün alsam yarın çıkar ayrıca göremediğim için alamam. Önermiyorlar ama bismillah dedim gittim valla
fat1ma_ Daisy0000 doktorum erkek olduğu için sormaya çekindim deneyimli annelerden fikir almak istedim
Dmervwm Perşembe benimde dogumum var canım sezeryan olucam dün gittim agdamı yaptırdım sonuçta dikisliykende eğilip temizlenemeyiz 2 günde bir cikiyo çünkü jiletle
Beyza44 fat1ma_ ben ilk bebegimde son haftaya kadar ağda yaptiridm dogumun hangi gün olacağı belli değildi normal istediğim icin hic bi sorun olmadı bunda yine yaptırıyorum son hafta tekrar yaptiricam zaten temizlendikten sonra gelmesinde bence bi sakınca yok ☺
bebekveannesiii fat1ma_ Ben de doğumdan 1 gün önce gitmiştim ağdaya hiçbir sorun da olmadı. 40′ım çıkana kadar çok rahat ettim.