Happybabyyyy 33+0 herşeyi hazır bi valizimizi hazırlayacağız. Ama ben çok korkuyorum içimde bi panik var kalbim pır pır benim gibi olan var mı 🐣
Mnur123 Meltems53 bende 33+ 3 haftalığım🥰 size gün verildi mi? Benim 17-19 mayıs arası dendi. Kesin tarihi haftaya öğrenecem
Meltems53 Mnur123 normal düşündüğüm için gün belli değil ama tahmini 20 mayıs miniğin keyfine kalmış artık 💙
Mnur123 sonnenschein bende 33+3 haftalığım🥰 size gün verildi mi? Ve ağrılarınız var mı? Benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ve arada kasılmalarım oluyor
sonnenschein Mnur123 hayır henüz gün verilmedi bu hafta randevum var bakalım ne diyecek doktor 🙈 arada oluyor doktor normal olabileceğini söylemişti sıklaşmadığı sürece🌸
Asdfgh21 36+5 22 gün 4 mayıs doğum gözüküyor ama kasılmam çok doktor sen gitte bidaha gelirsin zaten dedi bayramı atlatsaydık hayırlısıyla
Fts-fts11 Denizegeabioluyor Merhaba tam 34 hafta misiniz bende bugün ile birlikte 34 hafta 4 günlük oldum bayramdan önce sezeryan günü alacağım acaba masyisin kaçına verir
Denizegeabioluyor Fts-fts11 benim ikinci sezeryanim olacak oyuzden tam 38inci haftaya verdi doktorum yani 10 mayisa suan tam 34+1haftaligiz tarih icin doktorunla konusman daha dogru olur bebegin gelisimine gore karar veriyolar tarihe ama en gec 39uncu haftaya kadar bekleyetiyor sezeryanda 40ı bulmuyor
AdinsMom Dxxnx 34+3olduk mide yanması uyuyamama ve oğlum sağolsun viyana kapısını zorlayan yeni çeri askeri gibi davranıyo organlarıma karşı özellikle kaburgalarım🫠 05.05.2023 sabahı 37+6da kavuşuyoruz ama son 24günümüz kaldı son günlerimiz biraz duygusalız ama heyecanlıyım da korkuyorum da kafam karışık bakalım allah büyük hem sezaryenden korkuyorum hem de sonrasından doğumdan ve annelikten de ama inanıyorum ki onu görünce her şey biticek tüm korkular gidicek 🥹✨😂👼🏻
Kalbimmmmmm Bende 35+4deyim kasılmalarım çok var oğlumun ve benim eşyalarımız hazır yıkanıp çantalarımıza koymam gerek ve en zoru ev temizliği kalmış ama doğumu memlekette yapacam bayramdan iki gün önce yola çıkacağız uçaklar 36 haftalık hamileleri almıyor onun için arabayla gideceğiz bakalım 12 saatlik yol nasıl geçecek 🤦🏼♀️ evi temizlemem gerek bir iki güne bavul hazırlamam gerek kurban bayramına kadar gelmeyecem evime evde eşim tek kalacak bakalım
Mnur123 sonnenschein benimde haftayadır kontrolüm. Evet banada doktor normaldir rahim büyüyor demişti
Havuc 34+1 bavullarımız hazır herşey hazır beklemekteyiz ama inanılmaz kaşıntım var mantar vardı ama bir ara dindi şimdi tekrar başladı
muser24 34+1olduk, üçüncü doğumum olacak inşallah, 22 Mayıs gibi görünüyor ama ben daha çabuk geleceğini hissediyorum, ara ara ağrılarım oluyor. Buna rağmen çantamız henüz hazır değil. Bebeğin elbiselerini ütüleyip çantaya koymam gerek