Bahar_123 Nurdan06 benimde 47 gösteriyor ama günde en az 10 defa bel ve kasık ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi bu ağrılar rahmi doğuma hazırlıyorsa erken mi gelecek acaba diye düşünüyorum :/
Yasminkrc Mervegvn123 bende ayniyim son 30 kaldi aklimdan hic cikmiyor. Nasil başlayacak dogum, sanc nasil, bebeğimi görünce ne hissedicem butun duygular ic ice girmis gibi 😏
Mervegvn123 Yasminkrc ya bişey dicem ben sürekli kafamda böyle çirkin uzaylıya benzeyen bişey dogurcakmısım gibi hissediyorum 😀 bu sizdede oluyormu hiç neye benzıcek falan gibi
muser24 Son 42 gün, daha önce gelecekmiş gibi bir his var içimde, en azından bayram geçsin diye umuyorum
Bir_prens_annesiiiii BeatifulAngel benim de uygulamaya göre 6 gün vardı doğum gerçekleşti ve üstünden 1 ay geçti 🥰
Bebgim2023 BeatifulAngel erkek bebis uygulama 46 ama sezeryan olacağından son 36 diyelim çalışan bir anneyim ve artık çok zorlanmaya başladım🤦♀️
Yasminkrc Mervegvn123 hahaha ayy o kadar guldum ki yorumunuzaa 😂😂😂 bende de oluyor yani kime benzeyecek nasil olcak eli yüzü bide bizimki ultrasonda cok göstermedi yuzunu felan bakalim nasil bisey cikicak 😂😂