Glcndrsn Vldn0212 yaaa cok güzeller cok güzel yapmıssın valla helal olsun ben hic anlamıyorum beceremem bizede yap kız parayla 😂🤭
dilos011 Serpilali01 paylaş bi bakım kız nasıl yaptırdın beğenirsem iptal ederim kapora verdim daha o yüzden kapı süslerine ya tam ödeme yapmadık
dilos011 Serpilali01 insallah kuzum sağolasın seninki de insallah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Vldn0212 dilos011 ahahaha amiinn🤣😅 terliği sade aldım evde kendim süsledim. Kapı süsü içinde ahşaptan kestirdim çiçekle böcekle süsledim içime de sindi
Glcndrsn Vldn0212 masallah güzel yapmıssın canım güzel günlerde kullanın inşallah minişler icin değer 🤭
Vldn0212 dilos011 çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşaallah 🥰ayrı bi heves oluyor içimde
Glcndrsn Benimde ilk heyecanım bende herseyi yapmak istiyorum ama kısmet bakalım daha zamanımız var imkan olursa yaptırmak istiyorum bende sağ salim gelsin minişler Rabbim kucagımıza alacagımız günü görmeyide nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️❤️
dilos011 Serpilali01 anladım Cnm ben tüm olarak yapmıştım kargo ücreti de zaten 2 ayrı yerden geleceği için 100 tl buluyor uygunları var ama çok sade ben biraz abartı sevdiğim için böyle tercih ettim