desertrain Gzmklnncc ay ben esmere yakınım kara kaş kara gözlüyüm 😂o bana hiç yakışmaz iyice cingene olurum 😱
desertrain funnymummy fiziğim 165 60 kilo dayım çok dar gıyınrsem çubuk gibi bol giyinince de dagınık emanet gibi oluyor canım 😬
funnymummy desertrain mesela pantolonu dar üstüne bol bir kazak yapabilirsin fiziğin gayet uygun ne kilolu ne zayıf sen beğen giyildiğinde önce olumsuz yaklaşma
Gzmklnncc desertrain 😂😂😂😂ayy ne güldürdüm Allah iyiliğini versin ben açık tenliyim baya açığım beyazım felan fondöten sürünce ruh gibi oluyorum
Liliales desertrain ben internetten alırken özellikle neyle kombinlemişler ona bakıyorum. Bir de klasikçiyim yani öyle farklı renkler giymem. Risk almayınca sanki daha kolay 😊
desertrain Gzmklnncc hahahs keşke bende bembeyaz olsaydım sarı saçın da ayrı bir havası var hadi yırttın sen yine ben kaldım 😅🤦🏿♀️
bsrguneri03 desertrain özür dilerimm ben cok yanlıs anladımm o konu uzerınden yorum yaptımm kusuruma bakmayın 🥹😌
Esraa79 desertrain öyle demeyin lütfen❤️ kapsül dolap yaparak başlayabilirsiniz. 2 blazer ceket, bingo 2 jean, beyaz siyah crop-tişört, oversize 1 2 gömlek, bolca takı. Kombinlemesi kolay olur başlarda. Birbiriyle uyumlu 2 3 renk seçebilirsiniz🙋🏼♀️💓