Melisct94 Beyazeller İnşallah canım herşeyden önemlisi sağlıklı olsun gerisi olur gider hiç merak etme bak oğlum 4 yaşına girdi bile hiç anlamıyorsun 😊
Beyazeller Melisct94 Baya büyümüş evet zaman çok çabuk geçiyor .Burcun ne acaba çok merak ettim cana yakınsın da ☺️
Melisct94 Beyazeller Hadi ya bir ilk o zaman ben genelde anlaşırım boğalarla hep yakın arkadaşlarım boğadır 🥰
Sedaaa2 Bizde bunu aldık şimdilik kullanmadık ama sevdik sabitleme özelliği olduğu için sabit şekilde 1,5 yaşa kadar kullanılabilir sallanır şekilde 6 aya kadar falan boyutu da gayet ideal tavsiye ederim
Beyazeller Sedaaa2 Bende baktım buna ama sabit durmuyor falan yazmışlar yorumlarda çocuk bir tarafa gidiyor falan 🤔
Sedaaa2 Beyazeller 3 yaşındaki kızımı yatırdım sabitledim öyle bir tarafa gitmiyor aslında sabit şekilde kalıyor
Beyazeller Sedaaa2 O büyük olduğu için olabilir bende zaten reflü yatağıyla kullancam . Bu bana biraz pahalı gelmişti diğerine göre ama bilmiyorum hala alamadım bir şey 😒 Ne zormuş .Şimdi ben yatak odama bu fotosunu koyduğumu alıp kapatıp salona da getirecektim gün içinde ama bebek kendini bir süre sonra asağı atabiliyormuş 6 aydan sonra . Bir modeli daha var altı açılıyor bunun ama o 4500 tl 😰İndirime de girmiyor ve o katlanmıyor
Sedaaa2 Beyazeller valla canım ne dim ki herşey dünya para gönlümüze göre olan şeyler çok pahalı bizde orta bütçeli bişeyler yapmaya çalışıyoruz iyi yada kötü bi şekilde olucak yeterki bencillerimizi sag saglim kucağımıza alalım 😊