ozlemtemel Detaylı ultrason için gidicem ama uzaktan geliyorum en son giden varmı randevu alıyor muyuz bayramdan sonra orada olur mu ve birde muayene ücreti ne kadardı çok iyi bir doktor olduğunu duydum
Esmanur43 ozlemtemel bende Karsta oturuyorum doktor araştırıyorum ismini duydum ama ilgisiz bi doktor ve sorduğunuz soruları geçiştiriyor dediler o yüzden başka doktor araştırıyorum
Birprensesannesi2525 ozlemtemel ben özelde ihsan doruya gittim tepeden tırnağa baktı raporladi açıklamalar yaptı çok çok memnun kaldım üstelik 650 ödedim şehir hastanesininin ilerisinde özel klinik ne sıra var ne bir şey tertemiz
EsraKadir-25 Ben Metin ingece değil de Ragıp Atakan hocaya gittim araştırmada doktorum önermişti memnun da kaldım ama çok yoğun tek perinatolog olduğu için Metin ingece kuzenim gitmişti memnun kalmıştı bildiğim kadarıyla Metin ingecin özel muayenehanesi var
EsraKadir-25 ozlemtemel ücretli evet 360 liraydı ben gittiğimde gidiyorsunuz hastaneden sıra alıyorsunuz ama dehşet kalabalık oluyor erken gitmenizi öneririm