Mervegc Ben nefes almakta zorlanıyorum son 10 gündür falan (38+1iz) gece özellikle uyuyamıyorum yatınca daha çok daralıyorum. Yaşayan var mı böyle?
meleklerin_annesii Mervegc bende 37+6 yım nefes alıp vermemin sesi bile değişmiş video çekerken farkettim son haftalarda artık bünye iyice değiştiği için oluyor sanıyorum
MadameHappy34 Mervegc 3 yastık ile yatıyorum öyle nefes alabiliyorum..🤪 üstüne horlama çıktı ya🤣🤣ve evet nefes alış verişim bile koşturmuşum gibi çıkıyor,gören acıyor o kadar 😂😂
Arzum_aktn0 meleklerin_annesii 36+2 yiz aynı durum bende de var 2 gündür. Ciğerlerim yetersiz gibi geliyor sanki 🥲🥹
Gulsahakdag MadameHappy34 ay benimde ya kendi sesime uyanıyorum artık çok tedirgin uyuyorum. Eşim benim için sorun yok diyo ama ben uyanıyosam adamı düşünemiyorum😂
MadameHappy34 Gulsahakdag 😂😂Bende uyaniyorum, ben uyanıp fark edince söylemiştim eşime horlamama uyandım diye o da uzun zamandır horluyorsun demişti.😂neyse Allahtan eşlerimiz anlayışlı bir şey demiyorlar,eşim horlarken ben dürtüyorum horlama diye.
Seherak Mervegc benim alerjık astımım var 7.aydan beri zorlanıyorum ve son ay zirve yaptı 38+3üm cuma sezaryenim var anestezi doktoruna gttiğimde nefes sanki hiç alamıyorsunuz dedi aynen öyle dedim 😂
Gulsahakdag MadameHappy34 bende aynıyım şimdi adam yanımda kuzu gibi yatınca utanıyorum dürttüklerime😂 minik ejdayham diyo bana 😂