Meri11 ben 38+2de doğum yaptım. Doğum yapacağımı önceden hiç anlamadım ekstra bir belirtim olmadı hamilelik ağırlığı dışında. Ablam benden 45 gün önce doğum yapmıştı, birlikte annemde kalıyoduk o gece. Ona sen yat ben zaten uyuyamıyorum biliyosun. Ada’ya ben bakarım ağlarsa getiririm emzirmeye dedim aldım bebeği. Tam yeğenimi kucağıma aldım suyum geldi 😃 Ama sancı henüz başlamamıştı sadece su vardı. Doktorumu aradım, hastaneye geçmemi, açılma başlayana kadar ebelerin kontrol edeceğini ve onu saat başı haberdar edeceklerini söyledi. Saat 4 gibi sancılarım başladı. Öyle dayanılmayacak boyutta değildi. Sabah 7 gibi iyice şiddetlenmeye ve sıklaşmaya başladı. Belden vurup kasıklara doğru yayılan bi sancıydı ama dayanılmayacak gibi değil Rabbim veriyor sabrını 🙏 sabah 8de doktorum geldi, açılmaya falan baktı. Pilates topuna oturmamı, açılmanın iyice ilerlediğini, benim de bunu desteklemem gerektiğini söyledi. Dediği her şeyi uyguladım, ebe de çok iyiydi çok motive etti beni. Saat 10.20de son kontrole geldiler ve tam açıklıkla beni doğumhaneye aldılar. Doğumum çok kolay oldu 3 ıkınmada doğdu bebeğim. Biraz dikişim oldu 4 tane kadar. 10.40da kızım doğdu ❤️ saat 10.55de doğumum ve dikişlerim bitmiş şekilde, kucağımda kızımla doğumhaneden çıktım. Cumartesi günü 1 yaşına giriyor miniğim, benim için çok güzel bir tecrübeydi. Dün gibi aklımda o kavuşma anı, miss kokusu 🥰 Şimdi ikinciye hamileyim, Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin, sağ salim kavuşalım 🙏🫶💞