Kızlar çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? İleri haftalarda olup çatlamayan anneler işe yarayan ürünler varsa öneride bulunabilir misiniz

Doğum yaptım bi tane bile çatlağım yok sadece zeytin yağı ve bebek yağı kullandım dönüşümlü

Bende kantaron yağı kullandım sadece hiç çatlağım yok. Ama bol yürüyüş bol su içmen lazım

Arenkus_34 Ben de bebe yağı kullanıyorum şu an peki zeytinyağı sürdükten sonra açık bırakıp cildinizin emmesini mi bekliyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz

Bircandeniz benim ilk gebeliğimden kalma çatlaklarım da var Çok korkuyorum onların üstüne tekrar çatlayacağım diye kantaron yağını aktardan mı aldınız ne dediniz neyine dikkat etmek lazım alırken acaba bütün kantaronlar aynı mi

Tuntun 15 20 dk evde sadece sütyenle dolaşıyordum emsin diye sonra giyiyordum bişeyler bazen buna da çok dikkat etmiyordum doğrusu yatağa girmeden sürüp geceliğimi giyip yatıyordum 😂 birde karnınız kaşındığında kaşımayın ben buna daha çok dikkat etmiştim çünkü kaşıdıkça asıl çatlıyor karın yada aşırı kaşınıyorsa da kıyafet üstünden ve daha nazik kaşıyın 😂

38+3 çatlamadım, sabah lierac akşam mustela çatlak yağı sürüyorum, bunun dışında gün içinde kaşıntı olursa hindistan cevizi yağı sürüyorum arada, 1 kutu lierac 2 kutu mustela yağ bitirdim . Bence marka önemli değil , düzenli nemlendirmek önemli

Arenkus_34 ay zeytinyağı hani bulaşır ya kıyafete falan kokar diye sordum. Aman çatlak olmasın da :D sormayın ben ilk gebeliğimde 37 haftaya kadar çatlamadim son hafta ne olduysa oldu ve aynı dediğiniz gibi gece kendimi kaşırken tırnaklarken yakaladım uyurken kaşıyormuşum kendimi öyle yırtmışım

Asli1923 kesinlikle katılıyorum size Ben her duştan sonra yapıyorum ama aslında Her gün düzenli yapmak lazımmış ya

Tuntun vallahi direk kantaron yağı dedim aldım aktardan inşallah faydası olur sizede. Bir yerde okumuştum çatlaklar birazda genetikmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama su içmeyi ihmal etmw

Bircandeniz yarın ilk işim gidip almak olacak Çok teşekkür ederim sağ ol belki eski çatlaklarıma da iyi gelir internetten bakın tedavi etme özelliği de varmış

Tuntun aşkım atletim yağlı oluyordu daha nemli kalıyordu karnım 😂😂😂😂

Tuntun ama bol su bolda yürüyüş yap vücudun nemle birlikte suya da ihtiyacı varmış

Bircandeniz o kadar çok su içen bir insanım ki inanamazsınız gerçekten çok severim su içmeyi sabah kalkarım ilk işim iki koca bardak su içmek yatmadan önce de aynı şekilde gün içinde sürekli su içerim . Hatta çevremdeki bütün camileri ve umumi tuvaletleri nokta nokta biliyorum :D Ver 5 litreyi bir günde içerim hepsini yani ama inanılmaz bir şekilde cildim kuru çöl gibii ben tamamen genetik şans olduğunu suyla hiçbir alakası olmadığına inanıyorum

Tuntun vallahi bilmiyorum yaa annemde de çatlak olmamış aslında tam anlamıyla genetik mi yağların hikmetimi bilmiyorum. Ama benim eski çatlaklarım gitti onun faydasını gördüm