Zuzum_24 Bende 2 arkadaşım doğum yapıp memnun olunca paketi alayım diye düşünmüştüm ama bende bir araştırma yapayım şikayet varsa.İnsallah gönlünüze göre doktor ve hastane bulursunuz.
Meleklerkorusun Zuzum_24 ben sadece evime yakin diye istedim hatta alptekin alagöze baktim harika yorumlar falan sonra sikayet vara bi baktim vazgectim hic gitmicem doktor onemli ama hastanede cok onemli yani zaten kucuk bi hastane
Meleklerkorusun Zuzum_24 ben bi burdaki oneriyle medicalpark gizem tanrikuluna gidicem bakalm o nasil hem yakinda ama A life kesinlikle uzak durucam yani benm bi tanidikda orda dogurdu ama sırf yakin diye gidiyorm dedi hani iyi falan diyemem dedi
Bebegimmmm12345 Meleklerkorusun ben batıkent medikal park Gülenay Gençosmanoğlu gidiyorum. Kendisi aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Çok çok memnunum. Tavsiye ederim. Doğum paketi almıştım aralıkta.
gggb Meleklerkorusun bende A life ya gidiyorum şu an orası el değiştirdiği için herşeyi baştan yenilendi doktorları içi dizaynı vs şu an çok memnunum 🙏🏻
Zuzum_24 Meleklerkorusun Anladım inşallah memnun kalırsınız.Bana da Sincan lokman hekim yakın ama orasi nasıl Bilmiyorm.A life dan alırım doğum paketini diye düşünmüstum onda da cok karasız kaldım
Bebegimmmm12345 Meleklerkorusun benim hocam doç. Ben 16500 e almıştım. Op. 15500 dü. Yani 1000tl farkediyordu.şimdi duyduğuma göre 20500 olmuş
Meleklerkorusun gggb bende sikayetvarda oyle okudum surekli dr degisiyo surekli sıkıntı cikariyolar cihazlari yeterli degil vs diye yorumlari iyi olan dr sikayetvarda bi hastasina lan demis yani cok sogudum acikcasi boyle seylerden
gggb Meleklerkorusun her hastanenin belli şikayet oranı oluyor malesef , kişiden kişiye göre de değişir renkli vs de görebiliyorum şu anda muayenemde 20 dk vs sürüyor şahsen memnunum , inşallah sizde memnun kalacağınız bi hastane bulursunuz 🙏🏻🫶🏻
Bebegimmmm12345 Meleklerkorusun bu fiyat sadece doğum olmasın. Ben aralıkta 26500 fiyat almıştım koru dan doğum paketi olarak.
Meleklerkorusun Bebegimmmm12345 yok paket fiyati daha yeni aldim fiyatlari cunku yeni hamileyim 4 haftalik😊
Simge_celen_ozyildiz_ Bebegimmmm12345 hayır canım doğum paketi olarak verilen ücret 12500-15000 arası değişiyor
Simge_celen_ozyildiz_ Meleklerkorusun Sincan da gülçin hanım var birde onu dene istersen çok tatlı bir bayan 😊
rncst Meleklerkorusun Zuzum_24 a life için yorumlarınıza şaşırdım ben orda doğum yaptım 15 martta. Alptekin bey doktorum hastaneyi de doktoru da gözüm kapalı tavsiye ederim. Paket almadm sadece doğum parası ödedm 8500 doktorun yaklaşımı alakası ameliyathane hemşireleri flan çok iyiydi. Sizler böyke yazınca şaşırdım
Meleklerkorusun rncst valla bende sikayet varda okudum hem hastane hem doktorlar sikayet edilmis bilemedim boyle olunca sogudum
Zuzum_24 Meleklerkorusun rncst buradaki yorumları okuyunca kararsız kaldım bende.2 arkasım da memnundu a life dan .3.gebeligim benm ilk ikisini Zekai Tahir doğurdum.Daha yeni gebeliğim ama şimdiden araştırıyorum.
Meleklerkorusun ummuhan3 ben simdi eryamanda Hüseyin pehlivan var onu arastiriyorm akrabama 2 dogum yaptirmis ozel klinikte calisiyor koruda yada Alife da dogum yaptiriyor 13 bin paket fiyati bi onla gorusucem doktor sitesinde 118 yorumu var baska kimsenin o kdr yorumu yok 5 yıldızlı