As06 Arkadaslar karnıma sabahta agrı girdi sımdı de agrıyor yanlardan gelip karnımın ortasında toplanıyor gaz sancısı gıbı ama biraz ishalim bu arada nolur yardım edin bu nedir 38+3um
SeherNilgnBakrc As06 canım Doğum yAklaşınca ishal durumu olduğunu yazmışlardı burda bir kaç kez doktorun numarası varsa bir ara istersen bende 29.haftadayım birkaç gündür sertleşme ve göbek kısmında ağrı var sık sık olmadığı için kontrolümü bekliyorum
Cansu55 As06 ben de de sabahtan beri aynı durum var ishal dendir deyip eşimide telaşlandırmak istemiyorum ne olacak bizim halimiz. Kanama veya suyum gelmedi bende aynı haftadayım napsak bilemedim
[silindi] As06 benim de sadece karnım ağrımıştı ve ishalden dolayı sandım ama değilmiş hastaneye gittiğimde 6cm açıklık vardı hiç kasıklarımdan belime doğru bir sancı değildi bende öyle bekledim ama olmadı herkesin sancısı farklı demek ki
Cansu55 As06 durumumdan haberdar edermiisn canım doktora felan gidersen de ne olur yaz aynısını yaşıyorum gitmeyelim diye bekliyorum
Haticekubra As06 aynı şeyi bende yaşıyorum ama sebebini buldum kan hapı bagirsaklarimi çalıştırıyor gaz yapiyor
Cansu55 As06 aynen bende devamlı tuvalete gidiyorum nişan gelir mi bu kadar ağrıya diye bakalım sabaha karşı ne olcak
ozgul23 As06 yukarda olsun bende yaşadım o şekilde . Karina da vuruyor mide ağrısı belki ondandır ama yinede doktora görün . Hele bir ara öyle bir sancı girdi ki karnıma dedim kesin erken doğum yapacam meğer midemmis