bilghrz kızlar 30+2 yim bebişin kilosu 2100 boyu 43 cm doktor iri bebek dedi sizlerin o haftalar ortalama kilosu kaçtı
beyzacmvrc bilghrz evet iri canım 29+2 de 1600 falandi.1 hafta falan önde demisti bide bana Seninki 31-32 ile uyumlu heralde Sen kaç kg aldın toplamda Bende 30+2yim
Aysaagul bilghrz maşallah nasıl aldrdin kiloyu bebişe benimkinin de kilosu az varsa önereceğin bişey tavsiyen falan?
ilzannliy bilghrz 31+0 da 2060 gram bi hafta önde demişti doktorumuz, şeker yüklemesi temizse bebeğin kilo alması bence sorun değil canım. Iri bir bebek olacaktır, ayrıca unutma ki usg ile gerçek kilo arasında +/- 300 fark edebiliyor.
B_48_A bilghrz bende 29+6 da gitmiştim 1900 iri bebek 31+6 haftalıkla uyumlusun dedi doktorum oy benim kuzum tosuncuk bu alabildiği kadar kilo alsın gayet güzel gidiyoruz onu ordan biz çıkarıcaz hiç bir şey olmaz dedi 😂😂🤣 bebeğime yarayabilecek herşeyi yemeye çalışıyorum valla şifa olsun oğluşuma 💙💙şuan 30+3 günlüğüz
bilghrz beyzacmvrc 47 ile hamıle kaldım suan 63 kıloyum normalde cok zayıftım kesın zayıf bi bebiş olur dıuorm maşallahh yanılttı beni😀😀
bilghrz Aysaagul aslında fazla yemedim canım sadece hergun düzenli muz yerım bide elenatal kullanıyorım o da aldırmıs olabılır
beyzacmvrc bilghrz zayıflar daha çok kilo alıyormus heralde öyle diyolar🥲 bebisler sağlıklı olsun da kilo verilir 🌼🤰
bilghrz ilzannliy seker yüklemesinde cok şükür bi sıkıntı cıkmadı🙏 doktor 4 ü gecer gibi dedi ona sasırdım hanı cok yemedım nasıl böyle kilo alıyor🥹
ilzannliy bilghrz maşallah canım bebeğin sağlıklı ise hiç sorun etme, ay almasın kilo diyene de aldanma bir usg ekşi artı kilo çıkıyor ıkincisi ise doğunca çocuğun şişliği iniyor kendi doğum kilosuna gelmesi 1 2 haftayı geçiyor. Doğum konusunda da doktoruna güveniyorsan normal yapabilirsin .
bilghrz ilzannliy sezeryan istiyorum ondan için rahat😊 aynn canım saglıklı olsunsa gerisi önemli değil 🙏🥹
Berfino12 Benimde 27+1 haftaliken gittiğimde bebeğin kilosu 1.090dedi 35cm idi bugün randevumuz var bakalim kac olduk bugün 30+0haftamiza girdik sizce iyimi
rabiaudn 31de 1800 gramdı birde benim bebişe iri diyor doktor anlamadım gitti 🤔 sağlıkla gelsinler canımm 💝
selinsmother 30+0 2000gr 33+5 2630gr oldu. İri bebek demedi sadece gelişimi 10 gün önde gidiyor normal doğuma uygunsun dedi bana ☺️ ilerleyen haftalarda kilo alımı azalabilir sanki benimki öyle oldu