omjora53 Merhaba kızlar ben bugün tekrar kan verecektim ama aynı hastaneye gidemiyorum özelde versem fark eder mi? Aynı hastanede vermen gerekiyor demişlerdi bana
minikmucizeemaak omjora53 Canım aynı hastanede vermen gerekli beta takibi için labaratuvar farkı oluyor ölçümde
minikmucizeemaak omjora53 Şey de yapabilirsin bugün beta özelde ver bundan sonra 2 günde bir özelde ver ilk kanı bugün vermiş gibi ol oda mantıklı
minikmucizeemaak omjora53 bugün ki sonucu eski sonucunda kıyaslamaman lazım ama işte o zaman da ilk verdiğin kan gibi düşünmen lazım
omjora53 minikmucizeemaak 2 kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum artık net bir artış görmek istiyorum
minikmucizeemaak omjora53 Bende Aralık ayında yaşadım bende öyle çok korktum geçen hafta beta takibi yaptık Allah’ın izniyle yarın da ilk doktor randevum var inşAllah keseyi görmek için çağırdı doktorum, ilk kandan sonra bugün 2. Gün müydü
omjora53 minikmucizeemaak yok 6 sında 18 çıktı 8 inde 40 çıktı çalıştığım için bi daha devlete gidemedim acilde bakmadı özelde verdim şimdi sonuç bekliyorum
minikmucizeemaak omjora53 Labaratuvar fark edecektir morelinizi bozmayın 2 gün sonra tekrar özelde verirseniz değeri öyle takip edebilirsiniz inşAllah sağlıkla sizinledir 🌸