BeyzaXx Arkadaşlar 3 gün önce ailemin yanına memlekete geldim iki gündür de kabızlık var. Tuvalette kendimi biraz zorladım ıkındım. Sabahtan beri sol kasıgımda yani rahmimde agrı var sızı şeklinde. Bir kaç saniye sızlıyor sonra geciyor. Bir kaç saniye sonra tekrar başlıyor. Uzanınca daha net hissediyorum. 14 haftalık hamileyim bir sıkıntı var mı yoksa ben mi çok kuruntu yapıyorum? Annemleri tedirgin etmek istemiyorum birden ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum annemler çok panikler
deletedmom351 BeyzaXx Genelde ilk aylardaki kasık ağrıları bebeğin ve rahmin büyüdüğü için olur ağrı şiddetlenirse doktora git
Lucky BeyzaXx canım benim de o haftalardan beri var vajinamda sızı şeklinde agrı rahim büyüdüğü için diyorlar. Şuan 20. Haftamdayım hala devam ediyor ara ara sızlıyor. Gönlünü ferah tut 😘 hatta yarın doktor kontrolüm var sorucam tekrardan.
Lucky BeyzaXx bir de ne olursa olsun ıkınma hamilelerin kabızlık için kullanabildiği şuruplar var doktorunu ara ondan iç çok faydasnı görürsün. Ben osmplak kullanıyorum oldukça ara ara😘
SuAte BeyzaXx canım ben 10. Haftadayım bendede oldu, arkadaşın dediği gibi rahmin ve bebeğin büyümesinden demişti Dr.
BeyzaXx deletedmom351 @Lucky @SuAte içime su serptiniz agrı artarsa doktora gideceğim çok sağolun hamileliği unuttum ıkındım epey bir daha asla ıkınmam