1anne2bebek__ Esraliiii fırtlattın mı kızzzz sonunda 😃sağlıkla huzurla analı babalı kardeşli büyüsün inşallah canım benim gözün Aydın. Darısı da bize inşallah dua et hepimize. Pamuk oğlanı da öp benim için yumuşacıktır şimdi 🥰 🫶🏻🫶🏻
-_Esra_- Esraliiii Allah seni kahretmesin ben sana girmeden bana haber ver demedim mi dua toplayacaktık 😂😂 Neyse kurtulmuşsun Allah analı babalı büyütsün vatana millete bayrağa hayırlı evlat etsin inşallah 🙏 Toparlanınca yaz
elaymoms Esraliiii Rabbim analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Normal mi oldu sonuç ne 😊
Esraliiii elaymoms evet canım gelsim hemen doğdu bebeğim canım darusi size Allah tez zamanda sağlıcakla kavustrsn
elaymoms Esraliiii aminn benim normal doğuracağıma karşı kendime guvenim olmadığı için sezaryen tercih edeceğim. Sizi kutlarım tekrardan🤗
Ayc4n Esraliiii günümüz aynıydı sanırım ben hala doğuramadım ama doğurmuş gibi sevindim senin adına 😊 sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Sakin Esraliiii hayırlı olsun canım normal mi dogum yaptın inşallah biz de hemencecik dogururuz yaaa 🤲