Merhabalar anneler ve anne adayları öncelikle ben doğum yapmisim ama hamilelik ve doğum surecimi araştıran annelere yaşadıklarımı anlatmak isterim.Ben öncelikle 1 yıl evli kaldım çocuk istiyorduk olmadı bursada özel doktora gittim ilk defa alt muayne oldum bakar bakmaz çok kötü büyük bir yara var dedi ben çok korktum hem ilk defa muayne oluyorum hemde beni korkuttu neyse dedi dondurmamız gerek ücreti 300 falan eşim de taini çıkmış yani en gec 1 aya vana gelecektik bizde tedavi olmadık açıkçası enerjisi bile kötü oldu bana biz çocuk için gittik bize başka bir şeyden bahsetti neyse vana geldik aradan 6 ay gibi süre geçti araştırdım hayat hastanesinde Feyza Hanımdan bahsediyorlardi bende o olsun dedim randevu almaya çalıştık dolu dedi benimde eşim izin almış o gün hastaneye gitmeliyim dedik başka varmı randevu alacağımız günel yagubova var dedi neyse tamm dedim o olsun gittik.(kusura bakmayın uzun anlatıyorum ama anlaşılır olması icin.)Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor dedim tmm dedi alt muayne için muayne odasına gittim daha önce alt muayne oldun mü diye sordu evet bir defa oldum dedim güzel bir dille senin polikistik over var dedi tedaviyle olur dedi peki dedim büyük bir yara var denmisti yok dedi çocuğa engel değil küçük bir yara neyse gelecek ay adet olunca gel dedi ilaç tedavisine basliyacaz ben gerçekten hiç bir şey kullanmadım adet günüm geçti 😞 bende sağlık ocağında gebelik testi yaptım hamileydim 😊neyse gittim hocanın yanına dedim böyle böyle adet olmadım ama geldim çünkü hamileyim nazli vardı orda çok mutlu olmuştu hocamda tabi kontrollerimize gidiyorduk hersey güzeldi ta 4.aya kadar sonra günel hoca doğum iznine ayrılmıştı çok üzüldüm bana tain isteyip gittiğini soylemislerdi neyse 1sonraki muaynem de derya hanima gittim sonraki ay yasemin hanima gittim bana bebeğin gelişmedigni söyledi vitaminler fln yazdı aldık sonraki ay kızarak bunları fln ye şöyle boyle neyse bir sonraki ay dedi git araştırmaya belki sezeryanle alinir cunku gelismiyr dedi bebeğin karnı gelişmiyor gittim oraya 3 kez farklı günlerde muayne oldum dusunun arastirma uzak hamilesinz sıra beklemek fs.neyse ordakiler 3 farklı doktor dedi bebek 2 hafta geride geliyor fln yasemine gittim son 1 ay doğuma kalmış araştırmada ki kağıtları gösteriyorum sorun bu bu diyorum diyor ne demek istediğini anlamadım eşim kızdı dedi siz bizi neden bu kdr gonderiyorsun uz araştırmaya yapamiyorsaniz söyleyin oda diyor ki ben çok iyi bir doktorum bilmem ne ne neyse dedim eşime uzatma ağlayarak çıktım ben normalde öyle direk ağlamam ama o hastanenin kapısında hüngür hüngür ağladım eşim gitti şikayetçi oldu ama nafile neyse evime hayat hastanesi yakın başka hastaneye gitmek istemiyordum Feyza hanima randevu aliyim dedim yok dolu neyse günel hocanın 15 gün sonra geleceğini öğrendim inş. Ozmn a kdr doğurmaz dedim bu ara 36 haftalik olmuştu neyse gunel hocnn yanna gittim büyük bir mutlulukla dedim sorun bu bu bebeğim gelismiyor dendi buarada bebeğim 2 kiloydu dedi yok biraz ufak bir bebek doğumun daha kolay olur sıkıntı yapma dedi 3 gün sonra tekrar gittim bebeğim 2 kilo 600 grm olmuştu 3 günde bana verdiği pozitif enerjidenmi bilmiyorum çok mutlu olduk 20 Kasım Salı günü alt muayne yaptı 2cm açık var cumartesi gel dedi doğum gerceklessin bende alt muayne den sonra oluşan sanci dinmedi taki sonraki güne kdr gece 4 e kdr da yandim ama olmadı 21 Kasım Çarşamba gittik 9da suni sancılarım başladı günel hoca o kdr tatlı dille anlatıyor ki herseyi ona çok güveniyordum neyse 12 .45 te doğum yaptım ve cok güzel bir doğum oldu.Kizimin ikinci adi da gunel yaptik oda cok sevindi bize ugurlu geldi o benim gercekten ugurlu melegim .Mükemmel bir doktor ve rahat herkese tavsiye ederim .şuan bölgeye gitmiş malesef hayat hastanesinde değil...
Prnsssena