Gozdevren30 ben de 6. Haftadan itibaren kanama yaşadım. Şuan 10. Haftadayım. Bebeğim bir hafta geriden gelse de sağlıklı çok şükür ve kese arkasında çok hafif kanama alanı var. Böyle bir durumda strese girmemek, ağlayıp üzülüp kendini hırpalamamak en önemlisi. Her şey Allah’tan deyip bol bol dua et, iyi şeyler düşün. Ve kendi doktoruna git, sakın acile başka doktorlara gitme. Ben eve yakın ve iyi bir hastane olarak adlandırılan(acıbadem) hastanenin aciline gittim ve oradani Rüya adlı doktor tamamen psikolojimi bozdu. Bebeğin kalp atışı taşikardik çok hızlı normal değil, 120 çok fazla vs gibi şeyler söyledi. Ama kendi doktoruma gittiğimde üç günde bir pruluton depot iğne, akşamları progestan kullanmamı söyledi. Şuan çok şükür çok az kahverengi akıntı dışında bir şey yok. Eğer bebiş sağlıklıysa zamanla onun da geçeceğine inanıyorum. O yüzden kendi güvendiğin doktoruna danış ve asla burada yazan kötü hikayeleri okuyup canını sıkma, gönlünü ferah tut. Ne olursa olsun hayırlısı olacaktır Allah’ın izniyle 🙏🏻