Aysun0312 Mide bulantısı sadece kız bebekte mi oluyor ben kız hissediyorum miden bulanmıyorsa kız değildir diyorlar illa mide bulantısı mı olması gerekiyor
Sahradmla Aysun0312 eltimin 1 oğlu 2 kızı var hiç birinde bulantı kusma yaşamadı bnmde 2 kızım var bu 3. Hepsinde de kötüydüm 2. Kızım da sadece biraz daha rahattım
uzlet Aysun0312 ne alakası var canım inanma böyle şeylere nerden çıkarıyorlar bu saçmalıkları anlamıyorum 🤦🏻♀️ benim kızım var ve gebeyken hiç bulantı yaşamadım
Agg0207 Aysun0312 valla kızımdaki hamileligimde hiiic birşey yaşamadım birkez midem bulandı şuan 2. Hamileliğim ama en başından beri bulantım var 11 haftalık oldu ama zor geçiyor bu hamilelik belirtilerle cinsiyetin hicbi alakasi olmuyor ya
Gizemmiray35 Aysun0312 iki kızım da hep mide bulantısı ve kusmayla üçüncüye hamileyim bunda hiç bulantı yok dün detaylıda öğrendik ki bu da kız🥰yani her hamilelik farklıymış
nuzunismail Aysun0312 Ben ilk kızımda hiç midem bulanmadı ikinci kızımda 17 haftaya kadar midem bulandı. Böyle şeylere inanmayın Allah kalbinize göre versin