yaseminaltintas Nurin34 bilemedim benim detaylida 23mm cikti 22 haftaligim erken dogum riski dedi doktor
Stella55 Benim 10. Haftada 4 dü doktor çok iyi demişti. Kısa olması kötü bir şey galiba. 4 iyiyse sizin de iyidir bence 🙃
Nurin34 yaseminaltintas hayırlısıyla rabbim kucagına almayı nasip etsin canım anladım karısık biraz ya bende pek anlayamadım heryerde farklı birsey söylüyorlar
Aysenurmus Nurin34 4 gayet iyi bi ölçüm . Rahim ağzı uzayıp kısalan bir yapıya sahip olduğu için her ölçümde farklar çıkabilir. 2.5 altına düşmediği sürece sıkıntı olmaz.
dexter her kontrolde farklı çıkar. benim 3.4cmdi 34mm yani. iyi dedi ama korktum sürekli uzandım fazla ayakta kalmadım sonra 3.9 şimdi de 4.9 olmuş
Bet1 Nurin34 uzunlugun 4mm mi 4cm mi önemli olan o yazmamissin. 4cm se çok iyi 40mm yani. 4mm de çok çok kısalmış doktorun dikkat et diyip ilaç falan verirdi diye düşünüyorum. Normalde sınır 25mm ama 30lu haftalardan sonra 25mm ler kabul ediliyor çünkü hafta ilerledikçe rahim ağzı da giderek kısalıyor
senanurr_00 Rahim ağzı uzunluğu 2.5in altındaysa risk var demekmiş. Benim 3.4 çıkmıştı doktorum çok iyi demişti. Bir sonraki kontrolde 2.6ya düşmüştü mesela, yatış verdi hareket etme çok fazla dedi. Uzalan-kısalan bir şeymiş garip ama 4 çok iyi.
Yoncaburak 22 haftalıkken 30 mm di çalışıyordum direk yata k istirahatı verdi her hafta servısk muayenesi oluyorum 35 mm anca oldu ilac da kullanıyorum aynı zamanda servıks boyu kısalığı erken doğum riski demek maalesef 🥲