-mommm98 1.2 çıktı ense kalınlığı doktor kesin down da diyemem yok diyemem dedi sizlerin nasıldı korkuttu beni
Asye22 -mommm98 cnm bnada 2.5dedi detaylı bakıldı korkma bnide korkuttular kan sonuçlarım temiz çıktı 3 ve 3 un üstüne çıktığında oluyormus
guzelanne01_ -mommm98 sınırı zaten 2.5 ve üstü direk down yani yanlış bilgilendirmek istemiyorum ama şuan doktorlar fetal dna testine yönlendirmek için bunu yaptıklarını düşünüyorum 7.500 oda kuzenimede dediler down diye aldır dedi doktoru maşallah çok sağlıklı oğlu var
Tubayo -mommm98 oldukça iyi aslında ölçüm başka bir doktora daha görünün bir de burun için ne dedi o da önemli
Asye22 -mommm98 bncede canım banada öyle dediler ikili test için kan verdim detaylida baktı bı sorun yok dediler anca insanları strese soksunlar
Tubayo -mommm98 maalesef özele bizi mecbur bırakıyorlar ama ölçüm değeriniz çok iyi içiniz rahat olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Asye22 -mommm98 sen içini ferah tut korkma kendini strese sokma fetal dnyi da sen bilirsin ama bnce gerek yok
Stella55 1,30 a çok iyi demişti doktorum. Nazal kemik de varsa eğer %100 olmamakla birlikte her şey yolundadır ferah olun 💕