-_Esra_- Deletedmom_106 Kalbiimde2can Gamzer defneemom 1anne2bebek__ iki_canavar_annesii25 butterfly35 Teşekkür ederim canlarım benim Allah razı olsun sizlerden çok mutlu ettiniz beni yavrucuklarım sizleri çok seviyorum 😘
Dolphin16 -_Esra_- @Gun32 Gurur duyuyorum sizinle . Yazarken bile tüylerim diken diken oldu . Gününüz Kutlu Olsun Komutanım 🤲😘💐🌺🌸
defneveannesii_ Günün kutlu olsun güzel komutanım♥️ Allah ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin inşallah🙏 Bu platforman da olsa seni tanımak mutluluk iyi ki varsın🌸 O güzel emeklerinle, yüreğinle hep var ol.💐💖🙏 @-_Esra_-
onelastgoodbyy mylittlebabym ben niye geç gördüm bu postu 🙈 neyse ki gün değil hafta olarak kutlanıyor 🤗 açık adreslerin kahraman polisi, polis haftan kutlu olsun 💙🤍 Sizlere minnettarız, rabbim işinizi kolaylaştırsın yükünüzü hafifletsin 🙏 @-_Esra_-
-_Esra_- onelastgoodbyy canımın içi tatlım benim sağol güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kalbin gibi çok güzel şeyler yazmışsın
onelastgoodbyy -_Esra_- ne demek 🤍 burada tanımamana rağmen o kadar çok kişiye yardım etmeye çalışıyorsun ki kalbi güzel olan sensin 🤍