mylittlebabym Zumzugukodummuzzingillatirim amaaaaan gözleri aydın artık linç etmeye mecalim yok bebekle derde düştüm jfjxjx
-_Esra_- mylittlebabym Armess_loya Aaaysee Deletedmom_106 KLORAKHANIM AyFa1608 Zumzugukodummuzzingillatirim Eylulmom_ Yazmelegi_ Nnanaa Egemomsss İnsan büyür beşikte mezarda yatmak için Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için 🇹🇷❤️ Yorumlarınızı okuyunca 10 dakika hüngür hüngür ağladım, Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar çok duygulandım Burada sizin gibi sağlam insanlarla arkadaşlık kurduğum için çok şanslı hissediyorum, her birinizin kalbinden yüce gönlünden öpüyorum. ❤️🙏 Adres istemeye devam 😅
cahillesohbetikestim Güzel yürekli zeynoşum canım arkadaşım benim ne güzel düşünmüşsün öyle 🥰🇹🇷❤ canım esram polis haftan kutlu olsun. Bu mukaddes mesleği yerine getirmek büyük yürek ister. Yüreğine sağlık canım arkadaşım. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.🇹🇷❤ Bu arada canım kocişimin de gününü kutlayayım bari göremese de 🥰🤣 tüm polislerimizin ve polis eşlerinin günü kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-_Esra_- cahillesohbetikestim sağol balım teşekkür ederim 🙏 cok mutlu ettiniz beni Allah razı olsun kardeşim
cahillesohbetikestim -_Esra_- Allah sizden razı olsun kuzum askerlik ve polislik o kadar zor bir meslek ki gerçekten yürek meselesi yüreği olmayan, vatan aşkı olmayan yapamaz.
cahillesohbetikestim Ceromommm3 iki bebeğe bakıyorum yavrum her ne kadar yalnız olmasam da giremiyorum ço k🤣
Deletedmom_85 Günün kutlu olsun conem. Senin gibi nicelerine ihtiyacı var vatanımızın, milletimizin var ol! ❤️ @-_Esra_-
-_Esra_- Deletedmom_85 Allah razı olsun sizlerden çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederim Canlarım benim ❤️😙 Aynenkanka 1anne2bebek__ Armess_loya 1Gozde1Yusuf-
1anne2bebek__ mylittlebabym ayy ne gözüke düşündün. Hiç polis tanıdığım yoktu @-_Esra_- kız 🤣🤣🤣 artık azcık da olsa polis tanıdığım var diyebilir miyim bacım 🤣 göreviniz kutsal. Çok çok başarılı yılların olsun inşallah 🫶🏻
Armess_loya -_Esra_- canım komutanlı polisim benim 😬❤️ iyi ki varsın bizde, seni tadığımız için çok şanslıyız, adres ver diyen diline, koca yüreğine gurban🥺kedili gifime sinirlenmiyorsun değil mi canını sevdiğim 😬❤️
1Gozde1Yusuf- mylittlebabym -_Esra_- Gönüllerin komutani dertli olanlarin aranan devası ❤ günün kutlu olsun