İlk hamılelıgımdi ikili üclü taramalara girmedım herkes bisey söyluyor moralımı bozmayayım diye kendı doktorum detaylıya gir önemlı dedı madem bunları yaptırmadın hatta bir perınatolojı görsun daha ıyı olur dedı bende bulundugum sehırde ıyı bır perınatolojıye gittim özeldi üstelık bayada para ödedık Detaylı ultrosanda doktor kalın bagırsagı cok genis ve baya parlak dedi ben ne oldugunu bilmedigim icin hemencık sordum esımle cok o an sankı kaynar sular dökuldu sıraladı tıkanıklık olabılır down sendromu olabılır genetik baska bir hastalıgı olabılır veya senden bir enfeksıyon kapmıs olabılır dedı hamılılıkte hicbir sekılde kanamamda olmamamıstı (bazen baslardakı kan bagırsakları parlak gösterebilirmis)kendımı yedim durdum ister istemez ilk hamılelıgım cok korktum cok endıselendım hep allaha sıgındım dua ettım kontrollerde hep parlaklıgın oldugunu söyledi kendı doktorumda hatta ara ara genısleme gördugunu falan ben artık allaha bırakmıstım ama kendıme söz verdim eger saglıklı doğarsa buraya gelıp bunları yazıcam dedım ki baska hamılelere umut olsun ben gelıp hep okuyordum cünkü insanın ihtiyacı oluyo❤️Keske hamılelegımın tadını cıkarabılseydım bebegım kolık hep huzursuz hep huysuz sonsuuuuz sükürler olsun❤️Sikayet degıl ama stresim ona geçti galıba eger sen bunları okuyorsan allaha dua et ve kulaklarını kapat hamılelıgını güzel geçir biliyorum zor moralını bozuyorlar ama dua et sadece inan her sey cok daha güzel oluyor hepınız saglıcakla alın kucagınıza allah kımseyı evladıyla sınamasın❤️Hiçbir doktor allahtan daha iyi bilemez