e_k Kizlar selam 3 haftadır hastanedeyim erken doğum riskim var çok şükür 30 haftamı gördüm bu haftalarda dogum yapan var mi süreç nasıl ilerliyor çok korkuyorum bebeğinizin durumu nasıl sağlıklı mı bana biraz anlatırmısınız?
Mine9166 e_k benim kardeşim 31. Haftada doğum yaptı. İkizleri oldu bebekler 1700gr falandı biraz küvezde kaldılar. Şimdi 9 aylık oldular bile korkmayın.
prematureannesi_ e_k ben yaptım canım 31 hafta 5 günlüktü. bebeğim 1375 gram doğdu. 38 gün kuvözde kaldı 3 gün entübe edildi sonra kuvözden verildi. Şuan düz 5 aylık kro 7 aylık 💜
Paramedik16 e_k canım ben 28.haftada ikizlerimi doğurdum biri 1250 gr biri 1150 gr olarak doğdu 2.5 ay küvezde kaldılar 2500 gr olduklarında taburcu oldular
meliiisoz e_k çok şükür kaç hafta geçirmissin canım inşallah geçicek bu günler dayan sabret sonunu görceksik
annekuzusu_ e_k hiç birşey olmaz 35i görürsün rahat ol neden erken doğum riksin var benimde var o yüzden sormak istedim 🙏🏼😔
annekuzusu_ e_k inşallah 35e kadar dayansın bebis sonra gelse de hiç bişe olmaz benim de plesentam aşağıda kanamam oluyor diye erken doğum riksim var 25.haftada başladı riksim şuan 32+4deyz inşallah 35e gelebiliriz
Zack Merhaba ben de 31 haftaligim erken doğum riskiyle yatıyorum sürekli, sizin bebeğiniz nasıl oldu acaba i sallan çok sağlıklı zamanında gelmistir