rfzsB Kızlar doğumdan sonra ilk bebek emmeden soğan göğüse sürerse hiç çatlak olmazmış,yapan var mı bunu
Yaseminelifali rfzsB ben doğum yapmadan önce bir gece tuttum soğanı göğsümde Allaha şükür çok işe yaradı
Tugbamete rfzsB bunu bende duydum bi arkadaşım söyledi hatta hastane çantana koy dedi gerçekten işe yarıyor mu acaba yarıyorsa denemeye değer 🤔
rfzsB Yaseminelifali teşekkür ederim ❤ bende bir yerde okudum,bebek emmeden yapılması gerektiğini. Bide ben hastaneye soğan götürmeyi düşünüyordum götürmeyeyim mi evde mi süreyim
Yaseminelifali rfzsB ben doğumdan iki gün önce bir kez yapmıştım biraz kokuyo ya rahatsız etmişti ama şimdi iyiki diyorum
HicranKzn Ben öyle birşey yapmadım:) belki bebeğim kokudan emmez diye. Lansinohdan çok memnun kaldım👍🏻
Aryamom- Tugbamete Benim çevremdeki herkes ilaçların fayda etmediğini soğan kullandığını söylüyor annemde öyle yapmış 😂 yanımda bulundurucam bende
rfzsB Maviii şimdi kitapta okudum, doğumdan sonra soğanı kesip iki saat beklettkten sonra silip emzirirken hiç yara olmaz diyor,ben yarın yapıcam
aysgldlrl67 Arkadaşlar konuyla alakasız bişey de ben sorcam 😊 göğsünüzün kahve rengi kısmı buruşuyor mu... arada bakıyorum buruşuk buruşuk 🤔🤔 yaşlanmışım gibi 😩