Avril Gamze_cnky istanbul dışında mısınız? Bu fiyatlar çok iyiymiş bize normal 35 sezaryen 42 dediler
Gamze_cnky Lur-2006 doğum paketleri kısmen birbirinin aynısı ben gittim Acıbadem’e üç asagı beş yukarı aynı paketler
Lur-2006 Moon_light evet ama içeriği ne paketin mesela lohusa şerbeti süsleme bir sürü detay sunuluyor. Size söylenen fiyat bence en kapsamlısı o halde. Ya da şehir şehir fark mi ediyor
Lur-2006 Gamze_cnky evet evet hemen hemen aynı ama Eskişehir’deki Acıbadem daha uygun sanki fiyat vermişti. Pzt gidicem tekrar öğrenicem
Avril Acıbadem de doğum paketi mi var bize yok dediler? Ataşehir Acıbadem e gidiyorum artık eskisi gibi paket alıp fiyatı sabitleyemiyormuşuz Hazirandan sonra zamlanacakmış ücretler de şu an bile aşırı pahalı zaten
Lur-2006 Avril bence her acıbademde farklı paket de fiyatta ben Eskişehir acıbademde yapıcam doğumu paket var dediler 😀
Birerkekbirkizannesi Avril ben de oraya gidiyordum, doğum temmuzda olacak, 56 bini bulabilir dediler biz de başka hastaneye geçmek zorunda kaldık. Çok fazla açıkçası.
Gamze_cnky Lur-2006 bana 1 ay önce bu fiyatları verdi ama Acıbadem çok pahalı gerek yok diye düşünüyorum
Avril Lur-2006 ne güzelmiş biz resmen kazıklanıyoruz gerçi benim sigortam var indirim alacağım bir de doktorumu çok seviyorum yoksa cidden gerek yok bu paralara
Lur-2006 Gamze_cnky ben de 1 ay önce sormuştum 😀😀 pzt doktoruma soracağim acaba benim doktorum dışarıdan acıbademle anlaşmalı diye mi fark ediyor. Evet meblağ yüksek gerçekten ama Eskişehir’de başka güvenebileceğim hastane yok benim ya 😢
Lur-2006 Avril benim de sigortam olduğu için ve doktorumdan ekstra memnun olduğum için ve Acıbadem e de güvendiğim için orada olacağim. Evet yüksek meblağlar ama yaşadığım şehirde başka iyi özel hastane olmadığını düşünüyorum.
Lur-2006 Gamze_cnky biz normalde Gaziantep’te yaşıyoruz depremden dolayı buraya geldik. Bana fiyatlar çok gelmiyor Antep’te böyle ve fazlası orada da Liv de doğum düşünüyordum. Evet Murat Şenol iyi diye duydum ben Ahmet Cantuğ çakışmana gidiyorm