SilaTR Bugün 1 hafta oldu pansuman için batikon verdi hergun bakikon sabah aksam pansuman yap dedi ama bir hafta önce hastaneden çıkarken madecasol kremde yazmıştı sormayı unuttum onu dikise mi sürmem gerekiyor
yinehamile SilaTR bana krem falan yazmamışlardı ama yani dikiş yerine sürülür başka nereye sürülecek ki
Haticelisa SilaTR valla banada vermişti hiç surmedim bişey olmadı iz zaten kalıyor bişey yapazsın oma
SilaTR yinehamile ayıptır söylemesi doğumdan sonra bende balon gibi bisey cikti demişti onun için olabilir mi diye düşünüyorum
yinehamile B-Y94 Efnanefnan Peki karartıya ize iyi geliyormu Allah nasip ederse 2. Sezaryenim olacak bende ona göre kullanayım
Minigim38 SilaTR 5,5 ay oldu doğum yapalı ama ben taburcu olurken bandımı çıkardılar bende taburcu olduktan sonra sürmeye basladım bide dikisime falan hiç baticon sürmedim sadece madecassol krem sürdüm doktorum öyle söylemişti
B-Y94 SilaTR evet canım o seseryan izinin daha hızlı iyileşmesi için ve karartı olmaöası için ama ben 14 sonra kullandım bana doktorum öyle dedi