Turna44 Feyza03 bende 3 tane tek beden cover 40 tane de farklı boyutlarda iç bez 50 tane de liner aldım. Kaç haftalıksın önce denersen bana yaz mutlaka kullanımının rahatlığını. Ben 19+3
Feyza03 Turna44 maşaallah, ben de 21. Bir kaç hafta deneyip yazarım. Biz minyonuz, tek bedenler büyük gelir diye yenidoğan da aldım, minnacık çok tatlılar, bakalım bebek de sever inşallah.
cicek52 HMA13 amin inşaAllah 💙 minicity den aldım canım. Gaye bebe markası internette de vardır belki 😊
Sere Aasli-342874 puset örtünü trendyoldan mı aldın? Ben de birkaç satıcıdan favladım minderiyle takım olanlardan ama fermuarlı olanı mı yoksa cırt cırtlıyı mı alsam kararsız kaldım rüzgar, soğuk içeri girme açısından
TugSozTan Elzem olan tüm alışverişimiz bitti sayılır. 28.haftayız. Gebe okulunda gereksiz olduğunu öğrendiğimiz şeyleri almadık. Kıyafetler çok duruyor olabilir hepsi yeni doğan değil aksine içerisinde 4 yaş olanlar var (hediye olanlar :)) Bayram sonrası yıkamaya başlayıp 34.te çantayı kapatmayı düşünüyoruz inşallah ❤️
Nazalex HMA13 12 haftalığım iş güç koşturmaktan henüz bir şey almadım ve ailemede henüz söylemedim. İnşallah bayramda yüz yüze geldiğimizde haberi vericez. Sonrasında da başlarım ufak ufak almaya. Önce büyüklerde. Başlamayı düşünüyorum mobilya beşik bebek arabası gibi. Cinsiyet belli oluncada kıyafete başlıcam. Beze alıştırmayı düşünmediğim için bez stoğu ancak ilk kırk gün için yaparım.
Sere Aasli-342874 pusetin minderi var ama onlar biraz sert oluyor. O yüzden minderiyle almayı düşünmüştüm. Yeri falan nasıl :)