Ipek_2017 Azeriqizi Sağolun canım 🥰bütün bebekler sağlıkla gelsin 🤲🏼 Oğlumdan sonra kız olunca , bi pembelenelim dedik 💕🌸
bebek_firarda cicek52 minicity kumaş kalitesi nasıl acaba? 25 tl ye bile elbiseler var çünkü. Bir de bu sayfa dimi
cicek52 bebek_firarda ben mağazadan aldım canım. İnternette olmayabilir. Ucuz fiyatlilarin kalitesi fiyatı gibi oluyor. Çokta tercih edilmemeli.
Beigebaby Hatmila yaa kirazlı tulumla o elbisenin tatlılığı neee öyle 😍😍😍 oğluşum kız olsaydı hiç kaçırmazdım bayıldım güzel günlerde giysin inşallah💖💖
Ege1 HMA13 33 haftadayız artık 2 takım hastane çıkışı şapka eldiven banyo kova maşrapa alt değişme örtüsü bez ıslak mendil banyo süngeri şampuan daha da birşey yok 😅
Ipek_2017 Emine69 onları görümcem seri olarak almış Bursa da bi dükkandan canım Toptancı olabilir belki de .. Ben samsun da yaşıyorum .
Ipektoss26 21deyiz. Kıyafet alışverişi indirim takip ederek yaptım herşeyin fiyatı gün geçtikçe uçtuğu için beklemek istemedim 😁 ufak tefek eksikler var zamanla alınır odasını da yavaş yavaş yapıyoruz ağırlaşmadan yapmak daha iyi sanırım 😌
Meleklerininannesii Ftm16 yaaa ama çok güzel ayakkabı ve bandanalarinn linkini atar mısın canım bende kızıma bakayımmm🥹🥹💕
Ftm16 Meleklerininannesii teşekkür ederim 😍 micityden aldım hemde çok uygun birtanesi 43tl olması lazım siteye girince karşınıza çıkıyor zaten ama bulamazsanız atarım 😊
mamacita_ Teyzeleri hediye hazırlamış biz10 lu hastane çıkışı 5 li hastane çıkışı aldık birde bime gelen birkaç şey 🥹