merveanne_ Kızlar bu hafta icinde farklı gunlerde iki defa adet olduğumu gördüm rüyamda, psikolojik mi bilemedim,başına gelen varmı aynı şekilde ? Anlamına da baktım kötü seyler vardi
Hediye_00 merveanne_ ay bende gördüm 2 gün önce baktım anlamına bebeğinin erkek olmasına birde iş başarısı yazıyordu kötü olan şeyleri okumak istemedim hiç
Gebeysek1 merveanne_ bende iki gün önce gördüm. Yorumunu okudum, moralim bozuldu boşa okuma aman deyim
kadertugrul7 merveanne_ ben oğlumda rüyamda düşük yaptigimi görmüştüm bebegin düştüğünü kanlı canlı görmüştüm rüyamda bunu kimseye anlatmadım rüya yorumundan anlayam birine sordum ve icin temizlenmis sıkıntılarından kurtulmussun demisti kan rüyayı bozar demişti ve ya hamilesin yada hamile kalicaksin dedi ve 1 hafta sonra oglumu ogrenmistim
Htc6138 merveanne_ psikolojik olabilir bende yeni kapandım rüyamda hep dışarı çıkarken başörtüsü takmayı unutup çıktığımı görüyorum bi şey olmaz Allah’ın izniyle Rabbim korktuğuna uğratmazsın hayırla sağlıkla afiyetle kucağına al inşallah 🤲🏻
Zeynepkurr Ya bugün bende rüyamda adet olduğumu gördüm 12 haftalık gebeyim biraz korktum açıkçası etkilendim sanırım sizde gebe misiniz
merveanne_ Zeynepkurr valla oyle olmak icin ugrasiyorum ki ve bekliyorum bende pkos car olmaz diye hep korkuyorum ondan psikolojik mi acaba dedim adetlerim duzensiz
Sinems merveanne_ evet hamileyken gördüm. Rüyamda çamasırımı indirdiğim de regli olduğumu gördüm içimden de ben hamileyim ne reglisi diye geçiriyordum
merveanne_ Sinems ne gzel ya bende hamilemiyim deglmiyim diye ikilemdeyken bu ruyayi iki kez gordum suan yine test yapmaya korkuyorum 😞