Mommsy Merhaba 35 haftalık hamileyim dip köşe bayram temizliği yapsam perde falan takmak gibi bebeğe bir zarar olur mu?
Alya09 Mommsy bende 32 haftalığım şuan yapıyorum yavaş yavaş mutfak dolaplarını sildim şimdi kız kardeşim yanımda allahtan oda yardım ediyor
Allahkahretmesin1 Mommsy 26 haftalığım ben de dün perde falan yıkadım eşim taktı bence çok da uzanmamak lazım eşin taksın
Kiraz53 Mommsy perdelerin kalsın öyle o zaman yıkama doğumdan sonra yikarsin riske atma şimdi kendini
Hazalaskin Mommsy perdeleri akşam saatine doğru yıka benim eşimde üşenir ama içerisi görünmesin diye mecbur asıyor 😂
Alya09 Mommsy hiç sorma elime bezi aldım eğildim sildim 2 dk geçmedi nefesim tıkandı kasıldjm oturdum hemen😄
Allahkahretmesin1 Mommsy makinadan çıkartınca at üstüne perdeleri 😂 mecbur asacak madem öyle yardımcı çağırsın
Anakuzusu Mommsy yarın 38 haftalık oluyoruz artık canlarım tullerim duruyor yakansin istiyorum silinsin istiyorum ama yağmur yağıyor. Pisliği gitsin diyorum off bilemedim napsam ya
serpil1baby Mommsy perdeyi bırak bütün evin temizliğini eşim yaptı Allah razı olsun🥰 hiçbişeye elimi sürmedim cam silmeek dahill👍🏻 sakın yapayım deme ver eline taksın evin temizliğinide abartarak sakın yapma yorma kendini senden daha değerli değil canım💕
mnli Mommsy oh maşallah yapmaya enerjiniz varsa ne mutlu 😂 erken doğumu tetikleyebilir bence çünkü doğum başlatmak için de hareket öneriyorlar