2oglusannesi Aysegulce1 eczanede var exipial hydro su bazlı nemlendirici krem harici kullanilir yüze cilde vs.. Siz ne için kullanacaksiniz
Binnur-cam Aysegulce1 cildin kuruysa sivilce problemin yoksa bephantol plus al canım yağlı his bırakmıyo güzel nemlendiriyo ..
Meleklerkorusun Ben celenes kullaniyordum tum ciltler için olan ama hamile oldugumu ogrendim biraz parfumlu bi krem degistirmeyi dusunuyorm bende
Aysegulce1 2oglusannesi el yüz kremi olarak nemlendirmek amaçlı yağlı hissi veren kremleri pek sevmiyorum
2oglusannesi Aysegulce1 exipial hydro kullan o zaman hemde kokusuz ve zararsız. Ve de doktora yazdiriliyor 😊
Meleklerkorusun Benim yağlı cildim siyah nokta oluyor sivilceyede yatkın ne yapsam bence cok hafif bi krem kullanmaliyiz içeriği doğal olan bide c vitaminli olursa iyi oluyormus hamilelikte o yuzden celenes c vit. Yüz temizleme jeli alicam
Meleklerkorusun Aysegulce1 aynen gunes kremimde kimyasaldi onuda degistirmek için mineral gunes kremi siparis verdim lekeden korunmak lazim c vit ve gunes kremi en onemlisi