Arzu501 Biz 18+5 olduk. Sabahtan akşama kadar mide yanması yaşıyorum, kimler böyle. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum çok kütü yanıyor. Çaya hasret kaldım 😪
Ilosunuz1 Arzu501 yaa biliyorum çok erken ama 13 haftalık hamileyim benimde çok midem yanıyor 🥺 kontrolüme daha 3 haftam var 🥺 ayrıca bel ağrısından duramıyorum kemiklerim kit kit yapıyor başınıza geldimi sizinde bu haftadan önce hiç böyle şeylerim yoktu çok güzel gidiyordu bu haftadan başladı bel kemiklerim kirilicak gibi oluyor. 2 hafta önce gittim doktor ultrasonda bebek gayet güzel büyümüş falan dedi ama benim canım yanıyor 🥺
Melekler12 Arzu501 mide yanması oy oy oyyyy gaviscon içiyorum banamisin demiyor 😅😅 ama erken başlamış sizinki
bluefish Benim de midem çok yanmaya başlamıştı 17. Haftanın sonlarına doğru. Doktoruma söyledim çünkü yemek yiyemez oldum vitaminsiz kalıyordum bana Gaviscon önerdi. Şimdi çok rahatım.
Arzu501 Ilosunuz1 uzanman, yorulmaman lazım. Bebek büyüdükce bele baskı artıyor o yüzden ola bilir. Sürekli olmasada bende oldu halada oluyor. Çok ayakta durunca, dinlenmryince oluyor mide yanması ise hamile kaldığım aydan oldu bende o kadar erken başladı.
Syma12 Mide yanmasi benimde 9 haftada basladi suan 12+3 olduk ne yesem su dahi icsem yaniyor oda bulanti yapiyor yediklerim oldgu gbi cikiyor rennie surup verdi doktorum ama fayda etmedi daha once 2 gebelik gecirdim hc mide yanmam olmadi asiri bulantm var bulanti ilaclri serum vs de fayda etliyor yiyorum fakt oldgu gbi cikiyor gece yanmadan yatamiyorum kafayi yeme noktasina geldim artık 😔
Arzu501 Syma12 cinsiyyet bellimi? Bende aynl durumdaydım o haftalarda. Hiç bişey yiyemiyordum şimdi bile zorla çocuk için yiyorum. Ama yürek bulanmam geçti. Sadece iştahlı deyilim. Ama midem çok ama çok yanıyor.
bluefish 42leyla Günde 3 defaya kadar içebilirsin demişti doktor ama ben kötü olmadıkça içmiyorum. İki ölçek içilebiliyormuş ama ben bir ölçek içiyorum. Rahatlatıyor
Syma12 Arzu501 cinsiyeti belli degl suan 12+6 olduk yarin ikili taramam var ben daha once iki gebelik gecirdim kaybettik 17 ve 23 haftalik onlarda hic mide yanmam olmamsti ilk defa mide yanmasini bu hamilelgimde yasadim 9. Haftada basladi gece uyku nedir bilmiyorum bulanti zaten oluyor artik psikoljm bozulma noktasina geldi