Tanembebek5 Doktor erken doğum olabilir dedi. 32+2 deyiz 🤦🏻♀️ başına gelen var mı ne kadar erken olur olursa. Doktor bebeğe bağlı yediklerine dikkat et dedi sadece. Nts ye girdim şuan erken başlayalım sana dedi. Endişelendim yaa
Opecert Tanembebek5 benmkide bir hafta -10 gün önde bazen 2 hafta ama hic erken dogum riskinden bahsetmedi doktor 33+4üm bende ctesi tekrar kontrolum var soraym tetikler mi diye hatta ben dedim erken dogum olabilr mi diye bizi baglamıyor o hesaplamalar ultrason önemli dedi nst ye bile 36 dan sonra baglayacak bende telaşlandım şimdi
Deletedmom_116 Banada risk var dedile rbenim bebeğimde iki hafta önde aramızda pek yokmuş senle stres yapma pek bı Dinlen Stresten uzak kal gerisi Allah in bildigi
Opecert https://www.gebelik.org/tr/tibbi-bilgiler-gebelikte-normal-disi-durumlar-erken-premature-dogum-riski-ve-erken-dogum-bebegin-ultrasonda-daha-kilolu-olmasi-erken-dogacagi-anlamina-mi-gelir.html İzlemenizi tavsiye ederm
HanifeAsya Ben sormuştum bizimki de 10 gün önce ama doğum için adet tarihine bakarız biz dedi yinede ağrın olursa gel nst çektir diyor ağrı çekme bi yerin ağrırsa parol iç hemen dedi
Tanembebek5 HanifeAsya bana da biz 32 yi baz alırız daha 8 haftan var ama bebeğe bağlı dedi erken doğum
HanifeAsya Tanembebek5 inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi erken gelmesinler aynı gündeyiz
HanifeAsya Tanembebek5 nisanı atlatalım sonra korkma dedi doktorum bana inşallah güzel geçer günlerimiz ağrısız sızısız sıkıntısız