ElaytA kubiko__ canta nasil kullanislimi instagramda da hep reklamı çıkıyor karşıma. Siz ne kadar aldınız. Gule gule kullanin🌸
kubiko__ ElaytA çok teşekkür ederim ☺️henüz kullanmadım fakat baya içi büyük gözü çok kullanışlı görünüyor kalitesi zaten bilindik bir marka o yüzden hiç şüphe duymamıştım alırken. Ben baya beğendim. Trendyoldan indirimden 617 Tl ye almıştım Şuan 800lerde birşey
Mochi heleninannesi benim ikinci çocuk büyüklerden sadece beşik alacağım çoğu alacağım şey kıyafet olacak yani😍 erkek olursa tabi abisinin bir sürü çok güzel kıyafetleri var saklamıştım kız olursa komple baştan alıcaz öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda inşallah rabbim biliyor gönlümdekini😅🙏 oğlumu 11+5 te öğrenmiştik hemen öğreniriz inşallah cinsiyetini😁
Mochi heleninannesi bende öyle duydum inşallah diyelim Ramize göre erkek dediler burada ama😅 bir de çevremde erkek anası tipi var sende kesin bu da erkektir diyolar erkek anası kız anası tipi ne demek yahuu 😂
heleninannesi Mochi banada herkez öyle diyor kessin erkek olucak felan bende erkek hissediyorum 🥺 kız istiyorum ama sağlıcakla olsunda
Mochi heleninannesi sağ salim kucağımıza alalım inşallah en önemlisi bu tabi 🙏🙏 eşimle ben kız istiyoruz oğlum erkek istiyo ben kız hissediyorum ama sanki erkek olacak gibi doğuyo içime 😅
heleninannesi Mochi hele birde kız bebeklerin elbisesini görünce daha bi içim gidiyor Allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏
Mochi heleninannesi aminn inşallah 🙏ayy benimde öyle okadar istiyorum ki böyle cicili bicili kıyafetler almayı 😍
Mochi heleninannesi erikk 🤤 çok çok canım istiyo yiyorum geçmiyo hep canım istiyo bir de tuza banarak yiyorum hiç yapmadığım ve sevmediğim bir şey 🤭 oğlumdayken canım sürekli baklava ve et istiyordu tatlıyı normalde de severim ama et sevmem hamilelikte başladım yemeye. Bu kez pek tatlı şeyler istemiyo canım tuzlu ekşi şeyler istiyo
heleninannesi Mochi ya ben normaldede tatlı şeyler yemiyorum hamile oluncada hiç tatlı şeyler istemedi canım hep ekşi şeyler çekiyo dediğin gibi erik tuzluyorum Çağla yine aynı şekilde bilmiyorum ya hep kız olsun düşüncesinde olduğumuz için mi acaba ahahahah 🤣😂
ragi7012 Mochi ben 7 haftadir et yiyorum bebek czn burak olarak dogacak derken 8. haftamda tuza bana bana erik yeme perileri geldi :)) cinsiyet tahmini yaptirmiyor hic :))
alitalia Mamacita1 H&M canım. Teşekkür ederim. Oğluma da ordan almıştım ve inanılmaz memnun kaldım yumuşacık ve renkleri hiç solmuyor tavsiye ederim ☺️
Mochi heleninannesi vallahi ağzım sulanıyo erik Çağla diyince canım istiyo yok yok kız ya bak 3 haftaya belli olur buraya yaz muhakkak bizimki kız 🤣🤭
heleninannesi Mochi ayyyy inşallah valla sence benim ne olur içindeki hisler ne doğru çıkarsa senin bebişe bir hediye göndercem söz 😍😍
Mochi heleninannesi bence kız😍 çıkarsa bile düşüncen için teşekkür ederim en büyük hediye dualarında olmamız olur benim için🥰🙏 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah💕