Aslhanogztrk Emzirme sütyeni ne zaman alınmalı kızlar? Bir de model olarak destekli olanlar mı daha iyi? Genelde destekli çamaşır kullanıyordum çünkü.
Mysmrt Aslhanogztrk ben de destekli almıştım ama sert olduğu için sanırım göğüslerim sürtmekten hep yara oldu. 45 gün oldu hala çekiyorum acısını. O yüzden pamuklu desteksiz aldım şimdi
Balbebek012 Aslhanogztrk normal olandan aldım hamileyken giymeye başladı m aşırı rahattı tavsiye ederim
zeynepselcukk Aslhanogztrk ilk dogumumdan once almıstım desteksiz almıstım. Zaten göğüs ucu yara olursa o bile acıtıyor ustumdeki kıyafet bile deyince acıyordu resmen gogsum yara olunca
serpil1baby Aslhanogztrk 2 destekli 1 desteksiz aldım e bebeğinkiler çok rahat görünüyor her ikiside desteksiz için gögüsler acayip sarkıtıyor diye duydum destekli fazla aldım o yüzden. Ama ikiside rahat görünüyor desteklisi kaplı öyle demir falan yok göğüsüde toparlar hem🤗🤗
Balbebek012 Aslhanogztrk LCW dan emzirme sütyeni diye geçiyor çok rahattı şimdi bakayım aynısı varsa foto atayım
Balbebek012 Aslhanogztrk Bundan almıştım ben aşırı rahattı sanki yok gibi hamilelik de ve doğum sonrasın da hep giydim
defneemom Aslhanogztrk 2 desteksiz normal penye bir destekli almıştım destekli olanı kullanmak çok zor bence. zaten göğüs pedi kullanıyorum uçları belli olmuyor
Nazlison Bende desteksiz penye olandan aldım 2 tane göğüs pedi kullanacağımız için bir süre bunları kullanırım sonrada destekli alıcam