• Gebelik
  • 28 haftalık bebek hareketleri

28.haftamdayım 3 4 gün öncesine kadar bebeğim daha çok hareket ediyordu şu 2 gündür azalmış gibi hissediyorum ara ara ama endişelendim böyle bi durum yaşayan oldu mu sizde

Evet canım bende de öyle,şu günlerde azalma var hareketlerinde,doktora gittiğimde kalp sesin duyuca ragatladım

Benimde 26 haftada azaldı inanılmaz panikledim Şuan 27 haftadayım normale göre aşırı hareketli oldu tamamen pozisyondan bence

Seyda2676 Bende aynı haftadayım 2-3 gündür benimde öncesine göre hareketleri daha az gibime geliyo ama yine de aralıklı olarak hareket hissediyorum

Bende 23+4 haftalığım hareketleri bezen çok oluyot bazen azalıyor bazende hiç olmuyor endişeleniyorum böyle durumlarda neden olur acaba bilgisi olan var mı ??

Seyda2676 29 haftaya girdim bende geçen hafta aynı şekilde 2 gün çok yavaşladı birgün neredeyse hiç hareket etmedi yada hissedemedim bilmiyorum tam akşam acile bir gideyim dedim arabada oynamaya başladı geri döndüm 😃 sonra normale döndü belki pozisyondan kaynaklı felan oluyordur

Seyda2676 aynı durumu yaşadım ve doktora gittiğimde bebeğin ters döndüğünü ayaklarının aşağıya baskı yaptığını söyledi kalp atışına ve belli şeylere bakınca biraz rahatladım 25.haftamdayim yine de siz de bı gidin

Nmt01- dün akşam böyle yemekten sonra uzandım yarım saat geçtikten sonra hareketlerini hissettim o zaman biraz içim rahatladı annelik çok zor 🥹

İnsan istiyor ki sürekli hareket etsin onun iyi olduğunu bileyim ondan dolayı telaş yapıyorum

Seyda2676 🤗birde artık sırt üstü hiç yatmayın doktorum bana riskli bebeğe kan gitmez demisti

Seyda2676 ben de 33 haftadayım hareketleri azaldı diyorum birden artıyor çok hareketli diyorum azalıyor. Olur yani böyle şeyler, hiç hareket etmemesi sorun galiba az da olsa ediyorsa endişelenmeyin ama ciddi bir azalma hissederseniz doktorunuza danışın derim 😊 her gittiğimde soruyor bana doktorum hareketleri nasıl diye

Ben 28+4 . Dün hareketliydi bugün durgun mesala canım. Çikolata yedim şimdi uzandım hareket etmesini bekliyorum 💕

Seyda2676 pozisyonla alakali 1 hafta önce kafası midem deydi az hareket ediyordu suan pozisyon degistirdi hissediyorum. Biraz oynayın elinizle öksürün hareket edin oda hareket eder muhtemelen