GBoz Hizligonzales sonrasında büyüyünce zorlandınız mı peki büyük karın yüzünden? Ben de 20 haftalığım ama karnım 7 aylık gibi şimdiden zorlanıyorum
Hizligonzales GBoz tabiki zorlandim yurumek oturmak kalkmak cok zordu bel agrisi bacak agrisi baya zordu
Maras46konya-00 🤣🤣 13+2 belli değil daha içinde gaz çok belli olsa da az belli onda da gazdan şüpheliyim
GozdeGunduzz White_fairy21 cinsiyeti belli mi böyle hemen karın büyüyünce erkek derler doğru mu acaba merak ettim😂😂
Sehriban__ GozdeGunduzz valla banada erkek dedi doktor ama daha karnım falan yok elime az bi sertlik geliyor hafif yuvarlak 4 aylık şuan yani o fiziksel bi durum galiba
Sehriban__ Biz 15 haftalık olduk 16 olmak üzere ben öncedende hafif göbekli biriydim ama o normal göbeğimin üstüne daha fazla belirginleşmedi belli dğeil hala
Gebeysek1 White_fairy21 18. Haftadayız bu haftaya kadar öyle belirgin değildi ama şuan belirginleşti. Ancak hala hamile misin diye anlayan soran olmadı galiba bunda bol giyinmemin etkisi de var.
defneveannesii_ White_fairy21 18+5 olduk kazaktan aşırı belli değil ama karnım çıktı yine gören az çok fark ediyor 🥰🐣